GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

FitKidz Fitness | Fitness voor Kinderen in Hulst.

Onze Fitkidz les is een fitness les voor kinderen in de leeftijd tussen 8 en 12 jaar. De kinderen leren in groepsverband onder leiding van onze jeugdinstructeur op een leuke en speelse manier de basis-fitnessoefeningen. We doen conditie en krachtoefeningen zoals lopen, springen, opdrukken, werken met kleine materialen zoals halters, schrijven en elastieken. Dit is een ideale voorbereiding om je eigen lichaam te leren kennen en gebruiken en op latere leeftijd in de fitness zelfstandig verantwoord te trainen.

Ook wordt deze les gebruik als aanvulling op andere (buiten) sporten.

Fitkidz les gratis uitproberen?

Meld je hieronder aan voor de gratis proefweek en probeer het gratis uit!

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico