GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Rugprogramma

Verhelp rugklachten en pijnlijke gewrichten met Five

Heb jij last van rugpijn of pijnlijke gewrichten en wil je daar op korte termijn iets aan doen? Het Five rug & gewricht concept bij Sportcentrum Delta helpt jou binnen 1 maand jouw klachten te verminderen.

Waarom Five voor rug en gewrichtsklachten?

In ons dagelijks leven is beweging niet meer vanzelfsprekend. Veel van onze tijd brengen we zelfs zittend door. Het gevolg daarvan is dat onze spieren verkorten en onze beweeglijkheid afneemt. Als je beweeglijkheid minder wordt, loop je tegen de beperkingen van je lichaam aan. En dat uit zich in pijn. Pijn die je beperkt in je dagelijkse leven en die te verhelpen is door de natuurlijke beweeglijkheid weer terug te brengen in het lichaam.

Nieuw in Nederland (al meer dan 200 fitnesscentra in Duitsland)

 • Dé ideale oplossing voor ons zittende bestaan (en mensen met een kantoorbaan)
 • Verlicht rugklachten al binnen enkele trainingen
 • Makkelijk te combineren met andere trainingen
 • Slechts enkele minuten na je training

Five; de óplossing voor mensen met een zittend beroep

Five combineer je gemakkelijk met welke andere activiteit dan ook en kost je slechts enkele minuten na je training. Naast conditie, kracht en gezonde voeding is beweeglijkheid de vierde pijler voor een optimale training.

Gratis proefsessie? Dat kan!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden voor een gratis proefsessie.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico