GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Tarieven

Bij Sportcentrum Delta train je in een gezellige sfeer en onder begeleiding van betrokken instructeurs. Waar personal training al vaak 60 euro per uur kost, bieden wij maatwerk training met persoonlijke begeleiding vanaf € 51,50 per maand voor onbeperkt gebruik. Wij staan voor kwaliteit in resultaat en begeleiding. Niet voor niets beoordelen onze leden onze service score met een 8,4 op de vraag of ze ons zouden aanbevelen aan familie, vrienden en bekenden.

 

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en doelen en geven een advies op maat over ons aanbod. Afhankelijk van jouw doelstelling train je in de traditionele fitness, op onze unieke Milon cirkel of in de diverse groepslessen. Er zijn ook speciale formules voor jeugd en bedrijven.

Welk lidmaatschap past het beste bij u?

Daar kunt u achter komen via onderstaande lidmaatschapstest. Vul het formulier in en klik op verzenden. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen en de mogelijkheden toelichten.

  Hoe lang denk je er al over om meer te gaan bewegen?*

  Wat voor doel wil je bereiken?*

  Wanneer wil je jouw doel bereikt hebben?*


  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico