GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Rug- en Nekonderzoek

Steeds meer mensen met rug- en nek klachten

Door de huidige levensstijl en gebruik van mobiele apparaten, ontwikkelen we op steeds jongere leeftijd nek- en rugklachten.
Fysiotherapeuten en osteopaten hebben klanten in overvloed. Dit is slechts een remedie om bestaande klachten te verhelpen. Het is belangrijk om de klachten voor te zijn of helemaal te verhelpen.

Daarom lanceren wij weer ons rug- en nek onderzoek! 35 minuten trainen, aangevuld met mobiliteitsoefeningen.

Rug- en nekklachten verhelpen bij Delta in Terneuzen / Hulst. Jongeman geeft oudere vrouw begeleiding

Tegengaan rug- en nek klachten

Heb jij last van nek- en/of rugklachten? Voelt je lichaam stijf of pijnlijk als je uit bed komt of zelfs bij het opstaan uit je stoel? Geef je dan nu op voor ons nek-rugprogramma en zet de eerste stap naar meer fitheid en mobiliteit en minder pijnklachten.

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen contact met je op en informeren je graag!

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico