GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness Terneuzen.

Mannen, vrouwen, jong en oud, iedereen heeft een eigen doel op het gebied van sporten. De één sport om af te vallen en de ander wil graag meer spieren. Het belangrijkste is dat jij je persoonlijke doel behaalt. Om hierin te slagen staan de instructeurs bij Sportcentrum Delta voor je klaar. Zij helpen je graag met het behalen van jouw persoonlijke doel. Ontdek wat Sportcentrum Delta voor jou kan betekenen!

Nieuwe manier van fitness met Milon Cirkel in Terneuzen

Ben je ook klaar met al die uren op de loopband, crosstrainer en hometrainer? Wij hebben de beste vervanger voor jou. De Milon Cirkel is een nieuwe trainingsbeleving die zorgt voor een verrassend resultaat. In plaats van uren te trainen, ben je met training in de Milon Cirkel met 2 trainingen in 10 dagen klaar. En zo’n training duurt maar 35 minuten! Dat klinkt aantrekkelijk, toch? Met behulp van een persoonlijke chipkaart zorg je dat elk toestel direct op jou is ingesteld. Daarnaast word je door middel van een coach op de display van het toestel gecoacht om de juiste bewegingen te maken. Ook zijn de persoonlijke instellingen een goede hulp voor het maken van de juiste bewegingen. Dit gebeurt op het juiste, bij jou passende tempo. Hierdoor train je snel, maar toch veilig en effectief. Er zijn nog meer voordelen met de manier van fitness in Terneuzen bij Sportcentrum Delta. Deze voordelen zijn:

  ✓ 30% meer resultaat dan met een regulier trainingsschema
  ✓ Veilig fitnessen: de toestellen worden automatisch op je eigen lichaam afgesteld
  ✓ Maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel

Een leuk extraatje van fitness in Terneuzen bij Sportcentrum Delta is dat je een resultaatgarantie krijgt. Dit betekent dat als je niet tevreden bent met de resultaten van je Milon training, je gelijk kan stoppen.

Fitnessen als vanouds

Het is natuurlijk ook mogelijk om te komen fitnessen zonder het Milon Cirkel programma te volgen. Ook hierin zijn er bij ons genoeg mogelijkheden die helpen om jouw persoonlijke doelen te behalen. Vind je het fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen? Dat kan hierbij natuurlijk ook! Hierdoor wordt het nog makkelijker om deze doelen te halen en gemotiveerd te blijven!

Ontdek de voordelen van Sportcentrum Delta!

Wij willen jou graag een handje helpen met de eerste stap richting een gezond en fit leven. Kom daarom de fitness in Terneuzen bij Sportcentrum Delta proberen! Meld je nu aan voor een gratis proefles en ontdek alle mogelijkheden!

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico