GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Jiu Jitsu in Terneuzen & Hulst.

Jiu-Jitsu betekent letterlijk “buigzame”of “meegaande kunst”. Het leert je methoden om je met en zonder wapens tegen een of meerdere tegenstanders te verdedigen. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de kracht of bewegingssnelheid van de tegenstander.

De jiu-jitsuka leert verdedigingstechnieken zoals klemtechnieken op armen en benen, werptechnieken, trappen en stoten en verwurgingen.

Jiu-jitsu heeft een positieve invloed op het zelfvertrouwen en de zelfdiscipline. Naast de technieken zoals trappen en stoten, klem- en werp- technieken ontwikkeld men ook belangrijke zaken als:

  ✓ doorzettingsvermogen
  ✓ zelfbeheersing
  ✓ loyaliteit
  ✓ sportiviteit
  ✓ concentratie
  ✓ een doelstelling stellen

De kleding is gelijk aan die van de judoka. Preventief (om onnodige blessures te voorkomen) kan men beschermende materialen dragen.
Jiu Jitsu is geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar. Judo ervaring is een pre maar niet verplicht.

Jiu-jitsu voor dames: doordat de kracht en snelheid van de tegenstander gebruikt wordt is het Jiu-Jitsu uitermate geschikt voor dames die zich willen bekwamen in een zelfverdedigingskunst.

Meer informatie over Jiu Jitsu?

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico