GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

TRX in Terneuzen & Hulst.

Ben je op zoek naar een manier om je training afwisselend, uitdagend en gevarieerd te houden? Beleef dan nu de allernieuwste Total Body Fitness Sensatie! TRX Suspension Training is een unieke vorm van fitness en geschikt voor iedereen. Het is een originele op eigen lichaamsgewicht gebaseerd trainingscircuit. Op elk fitnessniveau train je kracht, balans, flexibiliteit en kern stabiliteit. TRX Suspension Training is de perfecte work-out voor iedereen!

TRX Groepslessen gratis uitproberen?

Benieuwd of TRX groepslessen bij jou passen? Meld je hieronder aan voor een gratis proefles.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico