GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Milon Cirkel.

Fit in 35 minuten: afvallen, fitter en gezonder worden

Wil jij graag afvallen? Maar heb je weinig tijd? Wij hebben de oplossing! Trainen met de Milon Cirkel helpt je afvallen, fitter en gezonder worden. En dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen! Lees snel verder en ontdek de voordelen van deze manier van fitnessen.

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een combinatie van volautomatische fitnesstoestellen die, je raadt het al, in een cirkel worden geplaatst. Samen met jouw coach stel je eenmalig alle toestellen in. Hierbij maak je gebruik van een persoonlijke chipkaart. Op deze kaart worden je persoonlijke gegevens en voorkeuren bewaard, zoals je gewicht en je houding. Hierdoor is er geen ruimte voor foutief sporten en kun je extra effectief trainen.

Waarom afvallen met de Milon Cirkel?

De Milon training maakt afvallen een stuk eenvoudiger. Dit komt doordat je, dankzij de persoonlijke trainingsmethode, zeer efficiënt traint. Trainen met behulp van de Milon Cirkel zorgt er namelijk voor dat je lichaam zich aan de krachtuithoudingstraining aanpast. Je stofwisseling verhoogt, wat gunstig is voor het verliezen van kilo’s.

Voordelen van de Milon training

  ✓ Train slechts 2x per 10 dagen 35 minuten
  ✓ Meer én sneller resultaat dan in de gewone sportschool
  ✓ Afwisselend, want maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  ✓ Veilig fitnessen: alle toestellen worden op je eigen lichaam afgesteld

Resultaatgarantie

Door te fitnessen met de Milon Cirkel boek je snel resultaten met afvallen. En dat motiveert. Bij Sportcentrum Delta willen we jou nog een beetje extra motiveren: je krijgt daarom van ons garantie wanneer je met de Milon Cirkel traint. Ben je niet tevreden met de resultaten? En heb je wel volgens de afspraken gesport? Dan kan je stoppen en ontbinden we je van jouw contract.

Probeer Milon fitness!

De eerste les fitnessen met de Milon Cirkel is bij ons gratis en vrijblijvend. Vul hieronder jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om te proberen. Wij bellen je om een afspraak te maken.


  TerneuzenHulst

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico