GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Personal Training & Coaching.

Vind je het lastig om jezelf steeds weer aan te sporen om naar de sportschool te gaan? Onze coaches en het doorlopende afsprakensysteem helpen je! Wil je individuele 1 op 1 begeleiding, dan werk je met een  personal trainer of life coach aan jouw gezondheidsdoelen en specifieke trainingsplannen.

Waarom personal training?

Wil je een doel bereiken met sporten, dan kan een personal trainer je hier uitstekend bij helpen. Hij of zij helpt je om consequent te blijven sporten, maar ook om je work-outs op de meest effectieve manier te volbrengen. Samen met je personal trainer (ook wel PT) bepaal je namelijk wat voor jou de beste manier is om te trainen en kun je in je trainingen de lat steeds weer een beetje hoger leggen. Je trainer is opgeleid om op een veilige manier het beste uit sporters, en dus ook uit jou te halen. Wat je doel ook is: met een personal trainer kun jij het snel en veilig bereiken!

Personal training in Terneuzen & Hulst

Wanneer je interesse hebt in personal training bij Sportcentrum Delta kun je je opgeven voor een kennismakingsgesprek. Een personal trainer van onze sportschool in Terneuzen & Hulst zal je tijdens het gesprek verschillende vragen stellen over je fitheid en natuurlijk je doelen. Zonder doel te stellen kun je namelijk geen vooruitgang meten! Samen met je trainer stel je een trainingsprogramma op. Dit doen jullie samen, zodat het schema goed kan worden afgestemd op je situatie en behoeften. Daarna is het tijd om volgens je plan aan de slag te gaan en te starten met trainen!

Vraag een kennismaking aan!

Wil je meer weten over sporten met een personal trainer in Terneuzen & Hulst? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico