GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Afvallen

SLIMMER AANPAKKEN

Verreweg de meeste van onze leden komen naar ons toe met een duidelijk doel: afvallen. Al jaren helpen wij onze klanten om verantwoord en met succes aan een gezond gewicht te werken. Naast het sporten helpen wij met voedingsadvies en eetschema’s op weg naar een nieuwe manier van eten.  Los van het mentale en emotionele stuk is afvallen best simpel. Je moet zorgen dat je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt. Dat betekent dat je twee zaken kan aanpakken:

1: Je kan zorgen voor extra verbranding

2: Je kan zorgen dat je minder calorieën binnen krijgt.

Wij combineren beide zaken, want we weten dat je het liefst snel wilt afvallen. Die extra verbranding realiseren we door voldoende eetmomenten waarin je ook nog eens de juiste dingen eet. Zo stimuleren we je vetverbranding, een basis om te kunnen afvallen. Daarnaast bieden we een effectieve training voor conditie én spieren. Juist die spieren zorgen voor een verhoogde vetverbranding en dát is de basis om te kunnen afvallen.

AL VEEL MENSEN GEHOLPEN MET AFVALLEN

Onze visie op afvallen is een lange termijn aanpak van bewuste keuzes maken en veranderen van gewoontes. Wondermiddelen bestaan niet. Kennis, motivatie en volhouden zijn de toverwoorden. Daarom helpen onze coaches je ook met afvallen. Ieder klant is anders en daarom adviseren wij ook individueel wat bij JOU past.

Soms heeft iemand alleen maar een paar tips nodig en soms is een intensievere begeleiding  nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Onze cursussen van 4 weken zijn de basis om meer uitleg te geven over gezonde voeding. Eetschema’s helpen om beter te leren hoeveel en wat je nodig hebt. Wekelijkse weeg- en coachmomenten zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Onze 6 en 12 weken programma’s helpen om op lang termijn je eetpatroon te veranderen.

Nieuw bij Sportcentrum Delta: 
SlimPlan – body reset programma: Wil je in 21 dagen 4-8 kilo afvallen en dit gewicht vervolgens vasthouden? En ben je bereid om je eetgewoontes te veranderen?
Lees hier meer over dit geweldige programma.

 

START MET AFVALLEN

Zet vandaag nog de eerste stap in de goede richting en vul dit formulier in. Wij nemen contact met je op en informeren je graag wat bij JOU past!

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico