GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness in Hulst.

Snel en effectief jouw doel bereiken? Dit kan vanaf nu met fitness in Hulst bij Sportcentrum Delta. Wij bieden als één van de eerste sportscholen in Nederland het trainingssysteem Milon Cirkel aan. Ontdek de mogelijkheden!

The future of fitness

De Milon Cirkel wordt niet voor niets ’the future of fitness’ genoemd. Dit nieuwe trainingsconcept in de fitnessbranche combineert high-tech, volautomatische toestellen met een persoonlijk trainingsschema. Alle fitnessapparaten uit de Milon Cirkel bevatten namelijk een slimme chip, waarop de persoonlijke instellingen van de gebruiker worden opgeslagen. Zo wordt jouw training niet alleen aangepast op jouw lichaam en prestaties, maar boek je ook razendsnel resultaten.

Waarom trainen met de Milon Cirkel?

  ✓ 30% meer resultaat dan met een regulier trainingsschema
  ✓ Slechts 2x per 10 dagen 35 minuten trainen
  ✓ Maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  ✓ Veilig fitnessen: de toestellen worden volledig op jouw lichaam afgesteld

Om jou extra te motiveren krijg je resultaatgarantie van Sportcentrum Delta. Ben je niet tevreden met de resultaten van je Milon training? Dan kan je stoppen met fitness in Hulst en wordt jouw contract bij ons ontbonden.

Fitnessen met persoonlijke begeleiding

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht wanneer je gewoon lekker ‘ouderwets’ wilt fitnessen. Of je er nou voor kiest om zelf te gaan fitnessen of gebruik te maken van de Milon cirkel: bij sportcentrum Delta krijg je altijd voldoende persoonlijke begeleiding. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om je persoonlijke doelen te behalen! Wil je het helemaal goed aanpakken? Met een persoonlijk voedingsadvies van onze trainers boek je nóg sneller resultaat.

Meld je aan voor een proefles!

Zet de eerste stap naar een fitter leven: meld je aan voor een gratis proefles. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico