GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

HIT cycling in Terneuzen & Hulst.

Onze Indoor Cylcing lessen zijn helemaal vernieuwd.

In de HIT cycling lessen wordt de intensiteit bepaald door je individuele hartslagzones. Iedere deelnemer draagt een hartstlagmeter. Is je hartslag te laag, dan doe je te weinig om je conditie te verbeteren. Is je harstlag te hoog, dan ben je sneller uitgeteld en neemt de kans op overbelasting en blessures toe. De beste manier om je inspanning te controleren, is met een hartslagmeter. Daarom is dit de geschikte les voor beginners en mensen die efficiënt en verantwoord willen trainen.

Onze UIC lessen worden in de Hit cyclcing lessen geintegreerd. UIC staat voor Ultimate Indoor Cycling. Deze vorm van spinning is gebaseerd op het mountainbiken. Door speciale videobeelden heb je het gevoel dat je buiten aan het fietsen bent! Dit moet je ervaren.

Hit cycling groepslessen gratis uitproberen?

Benieuwd of Hit cycling groepslessen bij jou passen? Meld je hieronder aan voor een gratis proefles en probeer het uit!

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico