GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Judo in Hulst.

Wil jij graag een les judo in Hulst volgen? Krijg professioneel les in deze stoere verdedigingssport in het nabijgelegen Hulst of Terneuzen bij Sportcentrum Delta. Judo is een bekende vechtsport waarbij zelfvertrouwen, discipline en respect voor elkaar worden ontwikkeld. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze lessen!

Volop mentale en fysieke uitdaging

Met onze judo in Hulst krijg je niet alleen te maken met fysieke uitdagingen, maar ook met mentale. Judoën doe je namelijk altijd met z’n tweeën. Je leert hierbij op je partner te vertrouwen, goed samen te werken en je agressie te beheersen. Naast een goede lichamelijke conditie vraagt de vechtsport daarom ook veel van je concentratie en motorische coördinatie. Kortom: met deze sport ben je verzekerd van een constante uitdaging. Niet alleen goed voor je lichaam dus, maar ook voor het vergroten van je zelfvertrouwen!

Geschikt voor iedereen: van jong tot oud

Onze judo in Hulst is geschikt voor iedereen. Bij Sportcentrum Delta in Hulst of Terneuzen kun je namelijk terecht voor kleuterjudo, jeugdjudo én seniorenjudo.

Kleuterjudo

Tijdens onze judolessen voor kleuters krijgt je kind spelenderwijs meer (zelf)discipline, respect en zelfvertrouwen. Onze kleuterjudo is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Jeugdjudo

Voor de iets oudere kinderen (6 tot en met 12 jaar oud) bieden wij jeugdjudo aan. Tijdens uitdagende lessen leren ze meer over zowel de mentale als de fysieke kant van deze verdedigingssport.

Seniorenjudo

Natuurlijk kan ook iedereen boven de 12 jaar oud lessen bij ons komen volgen. Onze seniorenjudo geeft je meer zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen.

Gratis proefles judo in Hulst

Ben je benieuwd of judo in Hulst bij één van onze sportcentra iets voor jou kan zijn? Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles. Vul hieronder je gegevens in, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak. Heb je nog vragen over onze judolessen? Aarzel niet, maar neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

Doe de gratis lidmaatschapstest
logo-ico