GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Judo in Terneuzen.

Zou jij graag een les judo in Terneuzen volgen? Professioneel les in deze stoere verdedigingssport krijg je in Terneuzen bij Sportcentrum Delta. Judo is een bekende vechtsport waarbij discipline, zelfvertrouwen en respect voor elkaar worden ontwikkeld. Lees snel verder en ontdek meer over onze lessen!

Ga mentaal en fysiek de uitdaging aan

Bij judo in Terneuzen krijg je niet alleen te maken met fysieke uitdagingen, maar ook met mentale. Judo is namelijk een sport die je altijd met z’n tweeën beoefend. Hierbij leer je om je partner te vertrouwen, samen te werken en je agressie te beheersen. Deze vechtsport vraagt daarmee niet alleen om een goede lichamelijke conditie, maar ook concentratie en motorische coördinatie. Kortom: deze sport is een constante uitdaging. En niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor het vergroten van je zelfvertrouwen!

Voor iedereen: van jong tot oud

Judo in Terneuzen is geschikt voor iedereen: van jong tot oud. Je kunt bij ons daarom ook terecht voor kleuterjudo, jeugdjudo en seniorenjudo.

Kleuterjudo

Met onze judolessen voor kleuters krijgt je kind spelenderwijs meer (zelf)discipline, respect én zelfvertrouwen. Onze kleuterjudo is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud.

Jeugdjudo

Voor oudere kinderen (6 tot en met 12 jaar) bieden wij jeugdjudo. Tijdens uitdagende lessen leren ze meer over zowel de mentale als de fysieke kant van deze sport.

Seniorenjudo

Iedereen boven de 13 jaar oud kan lessen bij ons komen volgen. Onze seniorenjudo geeft je meer uithoudingsvermogen én zelfvertrouwen!

Gratis proefles judo in Terneuzen

Benieuwd of judo bij je past? Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles judo in Terneuzen. Vul je gegevens in op onderstaand formulier, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak. Heb je nog vragen over onze judolessen? Aarzel niet, maar neem vooral contact met ons op. Wij helpen je graag!

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico