GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Pilates in Terneuzen & Hulst.

Pilates zijn grondoefeningen, die worden ingezet vanuit de kern van het lichaam: het bekkengebied. Het accent ligt op gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht en concentratie. Deelnemers aan Pilates merken al na een paar lessen, door een toename in kracht van de rug- en buikspieren, dat zij beter in staat zijn om een correcte lichaamshouding aan te nemen. Het lichaam wordt sterker en tegelijk ook soepeler. Deze nieuwe trend in de fitnessbranche past perfect in deze tijd van onthaasten, waarin mensen op zoek zijn naar nieuwe methoden om drukte, burn-out en stress te lijf te gaan.

Pilates groepslessen gratis uitproberen?

Benieuwd of Pilates groepslessen bij jou passen? Meld je hieronder aan en probeer alle groepslessen gratis uit!

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico