GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Sportschool Hulst.

Sportschool Hulst

Ben je op zoek naar een sportschool in Hulst? Dan is sportcentrum Delta iets voor jou! Bij ons kun je meedoen aan verschillende groepslessen, maar is het natuurlijk ook mogelijk om all
een te gaan fitnessen. Ben je wel in om iets nieuws te proberen op het gebied van fitness? Dan moet je zeker gebruik maken van onze Milon cirkel in Delta sportschool Hulst. Kortom: genoeg mogelijkheden om jouw persoonlijke sportdoel te halen!

Slim sporten met Milon

Sportcentrum Delta in Hulst beschikt over de nieuwste manier van fitness, namelijk de Milon cirkel. Heb je niet zoveel tijd om te sporten maar wil je toch snel fitter, slanker of sterker worden? Dan is de Milon cirkel zeker een aanrader. Een complete work-out duurt slechts 35 minuten! Tijdens je training werk je op verschillende toestellen aan je uithoudingsvermogen en train je je spierkracht. Saai is het zeker niet, want om de 4 minuten wissel je van toestel. Doordat het toestel zich automatisch af stelt op jouw lichaam sport je dus niet alleen effectief, maar ook veilig en doelgericht!

Sportschool Hulst: groepslessen en fitness

Heb je een stok achter de deur nodig om te gaan sporten? Of samen met een vriend of vriendin sporten? Dan zijn groepslessen echt iets voor jou! Bij sportcentrum Delta heb je de keuze uit diverse groepslessen. Wil je spierkracht opbouwen? Dan kun je je helemaal uitleven tijdens de les Club Joy Power en als je een betere conditie wilt dan is Hit Cycling zeker een aanrader. Weet je nog niet precies welke sport bij jou past? Geen probleem! Je kan namelijk bij Delta sportschool Hulst een gratis proefweek aanvragen, zodat je alle groepslessen uit kunt proberen.

Personal trainer

Wil je liever alleen sporten of met behulp van een personal trainer? Ook dat is mogelijk bij sportcentrum Delta. Met een sportprogramma op maat helpen wij je om jouw persoonlijke sportdoel te behalen. Wil je hulp tijdens het sporten of iemand die jou tijdens de trainingen helpt? In onze sportschool Hulst kun je gebruik maken van een personal trainer. Hij of zij motiveert jou tijdens het sporten en zorgt ervoor dat je op een veilige en effectieve manier traint. Zo werk je samen op een goede en gezonde manier naar jouw persoonlijke doel!

Maak kennis met onze sportschool in Hulst

Ben je nieuwsgierig geworden naar sportcentrum Delta in Hulst? En wil je ervaren hoe het is om hier te sporten? Meld je dan aan voor een gratis proefweek! Je kunt tijdens deze proefweek onder andere kennismaken met onze trainers, de fitness, groepslessen en Milon cirkel. Op deze manier kun je ervaren of onze sportschool in Hulst bij jou past. Wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

Doe de gratis lidmaatschapstest
logo-ico