GRATIS
Proefles

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

SlimPlan – Body reset programma

Ontwikkeld door Nederlands specialisten: Reset jouw lichaam in slechts 21 dagen!

Over voeding en afslanken wordt veel gezegd en geschreven. Wij helpen al jaren onze klanten met afvallen met onze succesvol voedingsprogramma, gericht op normale voeding en 6 eetmomenten. Toch merken we dat dit programma niet voor iedereen ideaal is.

Daarom lanceren we nu SlimPlan als kickstart van jouw afslankprogramma. Met SlimPlan als start zet je een reuzenstap en val je direct vele kilo’s af. Met dat resultaat op zak helpen we je graag verder met ons beweeg en voedingsprogramma om op de lange termijn jouw resultaat vast te houden.

De SlimBox met hoogwaardige vitaminen en mineralen, een voedingsadvies wat je WEL en wat je NIET mag eten tijdens de eerste 21 dagen en een makkelijk beweegprogramma zorgen ervoor dat je lichaam “gereset wordt. Tijdens de aansluitende 3 weken stabilisatiefase helpen onze coaches jou om een uitgebalanceerde manier te vinden gezonder te eten en bewuste keuzes te maken.

Zet vandaag nog de eerste stap in de goede richting en vul dit formulier in. Wij nemen contact met je op en informeren je graag!

 

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportcentrum Delta bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Sportcentrum Delta hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke trainingsprogramma op de chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportcentrum Delta staan we voor je klaar en helpen we je graag met afvallen of de start naar een gezonder en fitter leven. Ben je nog geen lid en wil je wat meer informatie? Doe de gratis lidmaatschapstest. Je ontvangt dan naast een Gratis Proefles Fitness ook advies op maat over het meest passende abonnement. Tijdens deze gratis proefles kun je onze sportschool in Hulst of Terneuzen beter leren kennen.

  Doe de gratis lidmaatschapstest
  logo-ico